Contact: +32 (0)2 751 88 27

Schuifdeuren

Binnen en buiten worden één
Bij Van Opstal BVBA zoeken we in de eerste plaats naar aluminium profielen die schoonheid en kwaliteit perfect combineren. En onze schuifdeuren en schuifsystemen zijn daarvan een goed voorbeeld. Met een dergelijk systeem vervaagt de grens tussen binnen en buiten, en u betrekt de tuin als het ware bij uw huiskamer. U zult versteld staan van de lichtinval en het extra gevoel van ruimte.

Schuif- of hefschuifsysteem
In beide gevallen glijdt het aluminium vleugelprofiel met rvs-wielen over een rail. Maar bij het hefschuifsysteem wordt de schuifdeur opgetild voordat hij over de rvs-rail glijdt. In gesloten positie wordt het hefschuifsysteem verankerd. En dat is een extra pluspunt van een aluminium schuifdeur op het gebied van isolatie en diefstalpreventie. 

Monorail of duorail
Hoeveel flexibiliteit verwacht u van een aluminium schuifsysteem? Monorail combineert een vast en een bewegend deel, bij een duorailsysteem kunnen beide vleugels schuiven: 100 % flexibel dus en een echte ruimtemaker. In beide gevallen kunt u kiezen uit verschillende stijlen, isolatieniveaus en kleuren. 

De voordelen van aluminium schuifsystemen:

    • Uitgebreid aanbod vormen en kleuren.
    • Grote glasvlakken mogelijk.
    • Eenvoudige bediening.
    • Onderhoudsvriendelijk.
    • Hoog isolatievermogen.